Opis forum
Gość
Gość
Przyszedł na polanę i usiadł na trawie. Spoglądał na niebo oglądając kształty chmur.
Półwampir
Przyszła na polanę, szukając spokoju.
Za dużo tych wilkołaków...
Westchnęła cicho, rozglądając się dookoła. Po chwili zobaczył chłopaka. Bardzo przystojnego chłopaka. Mimowolnie na jej twarzy, pojawił się, delikatnie uśmiech. Powoli podeszła do chłopaka i usiadła koło niego.
-Nie przeszkadzam? - zapytała z uśmiechem.
Gość
Nie- odpowiedział z uśmiechem, wstał i ukłonił się- Jestem Benjamin.- przedstawił się.
Półwampir
Poszła jego śladem. Wstała z ziemi, śledząc wzrokiem chłopaka.
-Courtney. - odparła, nadal się uśmiechając.
-Mieszkam tu od dłuższego czasu i jakoś Cię nie widziałam.
Gość
Bo... jestem tu dopiero od dwóch dni- przyznał.
Półwampir
-Aaa. Rozumiem. - powiedziała cicho, po czym znowu usiadła na trawie - "po turecku". Popatrzyła na niego z dołu.
-Co tam? - zapytała wesoło, na jej policzkach widniały bardzo delikatnie rumieńce. Była pół - wampirem, więc akurat to było możliwe.
Gość
Także usiadł- W porządku, przed chwilą znalazłem swój kąt, w sensie mieszkam od dziś u Estery.- powiedział usmiechając się do dziewczyny.
Półwampir
-U Estery? Emm. Kolega mi o niej opowiadał. Ona chyba taki pensjonat prowadzi, bo mój kolega u niej też mieszkał, ale coś szybko się do niej wyprowadził. - wzruszyła ramionami, uśmiechnęła się, nikle. Nie lubiła plotkować, ale jakoś ten fakt jej się przypomniał.
-Ja nie mam mieszkania. Mieszkam to tu, to tam. - wywróciła oczami.
Ostatnio edytowany przez Courtney Hall (2010-05-05 15:01:18)
Gość
Uśmiechnął się do niej. Patrzył na niebo.-Mogę zadać Ci pytanie?
Ostatnio edytowany przez Benjamin (2010-05-05 15:06:22)
Półwampir
-Jasne. - odparła wesoło, patrząc na nowo poznanego wampira.
-Wal śmiało.
Gość
Ile masz lat?- zapytał ciekawy.
Półwampir
-Urodziłam się 7 lat temu, choć wyglądam na około 20 i już więcej nie urosnę. - zaśmiała się, cicho.
Gość
Szczerze to wygladasz na więcej niż 7- zaśmiał się- oczywiście w dobrym tego słowa znaczeniu.- usmiechnął sie czarująco.
Półwampir
Zaśmiała się, cicho, uśmiechając się, delikatnie.
-O jak miło. Dziękuję. - odparła rumieniąc się, nikle.
-A Ty? Ile masz lat? - zapytała, po chwili, patrząc na chłopaka.